Yvonne Larsson, Reg fastighetsmäklare

Borta bra, men hemma bäst.

Med ett öppet sinne, där jag lyssnar och tar in, vill jag ge våra kunder den servicenivå, det engagemang och den trygghet som jag själv skulle ha förväntat mig och önskat få vid en fastighetsaffär.

Det finns ett samband mellan arbetsglädje och lönsamhet. Känsla och kunskap. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man oftast väldigt bra. 

Jag har alltid varit intresserad av hus och hem. Mitt estetiska sinne har alltid uppmärksammat mig på detaljer som olika arkitekturer, hantverk, färg och form.

Det blev ett naturligt val att jobba med fastigheter och människor, så jag påbörjade min mäklarutbildning i början av 2000-talet och därefter blev jag franchisetagare på Sveriges största mäklarbyrå med Strängnäs som marknad.

Åren i Mälardalen gav mersmak och snart var jag redo att förverkliga min livsdröm. Jag flyttade till Spanien och startade mäklarföretag, först på Mallorca och sedan i Nerja. En fantastisk resa och erfarenhet! Men min längtan efter olika årstider och min hembygd förde mig tillbaka till Jämtland och Härjedalen.

Mycket handlar om livskvalité. Detta gäller i synnerhet boendet. Där jag nu bor är livskvalitén oftast högre än huspriserna. Jag hoppas att jag på något sätt ska kunna bidra till att förhöja din livskvalitet och att jag får vara din rådgivare avsett om du vill köpa, hyra/hyra ut eller sälja.

Mitt mål är att alltid överträffa förväntningarna. Att kunden ska känna glädje i både själ och hjärta varje gång man kommer hem, eller när man tänker tillbaka på sin försäljning.

Du når mig via maiI: yvonne@nordicafastighetsbyra.se samt via telefon: 0703-656 566

Irene Åslund

Irene Åslund heter jag, uppvuxen i Sveg/Älvros i härliga Härjedalen.
Trivs bäst på fjället och i skog och mark där jag kan åka längdskidor, löpa, fiska umgås och har roligt med familjen, vänner och mina två samojedhundar.

Med ödmjukhet, lyhördhet inför kund och uppgiften som att hjälpa till med att förmedla och ta fram uppgifter om fastigheter, samt inför det årliga bokslutet och deklarationen, brinner jag för kundmötet.

Har tidigare arbetat inom ekonomi och logistik i många år, men de senaste 12 åren har jag arbetat som fastighetsmäklarassistent och har även utfört bokslut med huvudintriktning skogliga deklarationer. Jag tycker om det varierande i jobbet, när det händer saker gillar att hålla många bollar i luften.

Du når mig via maiI: irene@nordicafastighetsbyra.se samt via telefon: 072-572 74 64