DEN PERSONLIGA KONTAKTEN MED DIN MÄKLARE GER TRYGGHET

Hus ska inte bara vara till salu, de ska säljas. Det är vår grundtanke. 

När du har funderingar på att sälja, kontakta oss (gärna via mail) och berätta lite om den bostad/fastighet som du funderar på att sälja. Beskriv ditt hem. Har du några foton du kan maila? Eller har du möjlighet att ta några bilder med din mobiltelefon? Vi vill gärna komma så väl förberedda som möjligt till vårt möte.

Vi börjar med att boka in en tid för att träffas och titta på lägenheten eller fastigheten. Inför mötet behöver vi även fastighetsbeteckningen eller adress.

Vid vårt möte berättar vi om vårt sätt att arbeta. Sedan återkommer vi med en bedömning av marknadsvärdet för att ge dig ett realistiskt beslutsunderlag. När du har bestämt dig för att sälja stämmer vi av. Tror vi båda på ett gott samarbete? Vill ni anlita oss? Du väljer den mäklare som du litar på och känner förtroende för.

Tillsammans gör vi upp en handlings- och tidsplan där vi anpassar oss efter dina önskemål, dina planer och ditt hus eller lägenhet. I vårt åtagande sköter vi bl.a. annonsering, kontakt med spekulanter, visningar, köpekontrakt och köpebrev samt alla de handlingar som krävs för tillträdet. 

Den pågående pandemin påverkar också bostadsaffärer, därför sköter vi mycket av vårt arbete på distans och försöker lösa mycket med hjälp av modern teknik. Vårt möte och dialog blir kanske via telefon eller dator, vi anpassar varje situation till det som är bäst för stunden och följer gällande råd och restriktioner, vilket är extra viktigt i dessa tider.

I vårt arbete använder vi oss bl a av webben och sociala medier, men vi är medvetna om att tekniken är ett medel – inte ett mål. SMS-budgivning är ett bra verktyg, men det är inte säkert att det som är ”snabbt och enkelt” ger det bästa resultatet. Ett telefonsamtal i en budgivning ger en möjlighet för dig som säljare att diskutera andra frågor som kommer upp längs vägen. Eller för budgivaren att känna tryggheten att få personlig kontakt och möjlighet att ställa kompletterande frågor.

När du väljer att lämna försäljningsprocessen helt i våra händer, är det ett förtroende som kommer att förvaltas väl. Tveka inte att höra av dig vid frågor och funderingar.

TIPS! Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) är en statlig myndighet som förklarar på sin webbplats bl a vad som gäller vid budgivning och vid pandemin.

 Budgivning FMI

Att tänka på i coronatider