ATT FINNA SIN PLATS PÅ JORDEN. SITT EGET DRÖMSTÄLLE

Vi hjälper dig hitta det du söker.

Kanske vet du exakt vad du vill ha. Du vet precis vilken typ av hus eller lägenhet du vill ha, vilket område du vill bo i och har en klar budget. Kanske har du specifika önskemål som fri utsikt över sjö och fjäll, centralt läge med närhet till butiker och restauranger eller ski in/ski out-läge vid skidbacken på din lista?

Eller så har du en vision… Du är öppen för vad som erbjuds i jakten på ditt drömställe. Vad står på din önskelista? Strandtomt? En hästgård? En fastighet med jaktmarker, en övernattningslya i stan eller ett gammalt hus att restaurera och vårda? 

Vill du ha aktiv hjälp av oss att verkligen hitta något, så berätta och förklara! När vi har förstått dina önskemål så lovar vi att försöka hitta det du söker med stort engagemang.

När du hittat ditt drömställe dyker ofta frågorna upp. Hur är det med undersökningsplikten? Bör man låta besiktiga huset? Är vattnet testat? Vad gäller när det gäller husbock? Energideklaration? Hur ser kalkylerna ut? Har föreningen en bra ekonomi? Kan jag få hjälp med bankkontakter? 

Frågorna kan bli många och som förstagångsköpare vet man kanske inte ens vad man bör fråga om. Vi lotsar dig tryggt genom hela den affär som kanske är och förblir ditt livs viktigaste.

TIPS! Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) är en statlig myndighet som förklarar bl a vad som gäller vid budgivning och vid pandemin på sin webbplats.

 Budgivning FMI

Att tänka på i coronatider