VI LEDER DIG GENOM HELA AFFÄRSPROCESSEN (© Foto: Joachim Lagercrantz)

FÖRETAGET

Nordica Fastighetsbyrå AB grundades 2020. Verksamheten bedrivs primärt i Jämtland/Härjedalen men förmedling sker också av objekt i övriga delar av landet. Fjällstugor, villor, gårdar, tomter och bostadsrätter utgör hjärtat i verksamheten, liksom uppdrag rörande lantbruk och skogsfastigheter.

Nordica Fastighetsbyrå ger alltid tillgång till professionell rådgivning och personligt stöd vid köp eller försäljning av bostad eller fastighet. Arbetssättet genomsyras av stort personligt engagemang, högt kvalitetstänkande och den effektivitet som krävs i varje enskild affär för att nå bästa möjliga resultat. 

Som fristående företag kan mäklartjänsten skräddarsys efter kundens önskemål. Ambitionen är att kunden alltid ska känna sig trygg – före, under och efter affären. Uppdragen sköts effektivt med moderna hjälpmedel för bästa resultat. Arbetet sker nära kunderna på tid och plats som passar bäst vid varje tillfälle, alltid anpassat till rådande omständigheter och förordningar. 

Den pågående pandemin påverkar även bostadsaffärer. Bl a har statliga Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) sammanställt information som är anpassad till rådande pandemi; Att tänka på i Coronatider. I samråd med kunden utformas alternativ till traditionella visningar och ambitionen är också att utföra delar av förmedlingsuppdraget på distans med största möjliga hänsyn och försiktighet. 

Företaget strävar efter en hög tillgänglighet och nås säkrast via mobiltelefon/SMS och e-post.

Kontaktuppgifter

Yvonne Larsson, VD och reg. fastighetsmäklare. Medlem i Mäklarsamfundet.

Telefon/SMS: 0703-656 566

E-post: yvonne@nordicafastighetsbyra.se

Facebook: Nordica Fastighetsbyrå

Instagram: @nordicafastighetsbyra